Pagina's

Bezoekers


U kunt hier een provincie kiezen en vervolgens een therapie (een overzicht van therapieën en beschrijvingen vindt u in de rubriek Therapie beschrijvingen, die u links kunt aanklikken) uitzoeken. Er verschijnt dan een lijstje van FAGT therapeuten, die de betreffende therapie in de gekozen provincie uitoefenen.

Als er geen namen verschijnen, kunt u eventueel een andere provincie of een andere therapie proberen. Gebruik als naam alleen familienamen, dus zonder van of de.

Let op: De informatie hieronder is up-to-date én nog functioneel, maar maakt gebruik van de oude vakdiscipline namen. Deze dienen aangepast te worden, maar zullen pas op de nieuwe website (eind 2017/begin 2018) volledig aangepast zijn.
Na de grote interne reorganisatie is de website het volgende deel dat aangepakt zal worden binnen de FAGT.

Het is uitdrukkelijk verboden de op deze website vermelde namen, adressen, e-mail adressen en dergelijke te gebruiken zonder expliciete toestemming van de FAGT of de betreffende persoon of personen. Overtredingen zullen actief worden vervolgd.

Vind een therapeut

Secretariaat

Mocht u niet direct een passende therapeut kunnen vinden, probeert u dan eens heel Nederland als provincie. Het is natuurlijk altijd mogelijk, dat de FAGT geen lid heeft met de gewenste therapie in uw omgeving.

Uiteraard kunt u ook naar het secretariaat van de FAGT mailen voor informatie: secretariaat@fagt.org